BEMUTATKOZÁS

Az Ergokomp Kft. jogelőd társasága a ’90-es évek elején, közvetlenül a rendszerváltás után alakult családi vállalkozásként. Az alapító biztonságtechnikai, vagyonvédelmi, munkavédelmi és tűzvédelmi tapasztalataira alapozva az akkori kor elvárásai szerint elsősorban élőerős vagyonvédelemmel és komplex biztonságszervezési szolgáltatásokkal kezdett foglalkozni, mint például cégek rendészeti feladatainak ellátása, ehhez kapcsolódó szabályzatok, utasítások kidolgozása (objektumvédelmi szabályzat, kockázatértékelés elemzés, kibelépés rendje, nyitás, -zárás, kulcskezelés rendje, menekülési, kiürítési terv, ellenőrzési, felelőségi, utasítási jogkörök leszabályozása, stb.).

A kétezres évek első felében – követve a vagyonvédelmi igények változásait – egyre inkább az elektronikus vagyonvédelmi-, biztonságtechnikai- és beléptető rendszerek tervezése, telepítése és üzemeltetése felé fordult a társaság. Napjainkban cégünk fő profilját az élőerő és a technika együttes, kombinált alkalmazása jelenti, üzletfeleink igényeinek megfelelően.

Később a családi munkatapasztalatokra támaszkodva a környezetvédelmi tárgyú engedélyezést is beemeltük cégünk portfóliójába, amely jól illeszkedik a komplex védelmi szolgáltatásnyújtás körébe.

Mindeközben társaságunk továbbra is megmaradt családi kézben lévő vállalkozásnak. A nagyvállalati rendszerek kétségkívül olcsó, de gyakran személytelen és formalizált világával szemben mi a magas hozzáadott értéket képviselő, személyre szabott, rugalmas, és az egyedi igényeket maximálisan figyelembe vevő szolgáltatást kínáljuk ügyfeleink számára. Megbízásaink során mindenkor a hosszú évek vállalkozásunkban felhalmozott valós tapasztalatait bocsátjuk partnereink rendelkezésére, legyen az akár magánszemély, KKV vagy nagyvállalat.

Társaságunk vezetői:

Fischer István
alapító, szakmai tanácsadó

Fischer Zsolt
ügyvezető
+36 30/ 637-3312
fischer.zsolt@ergokomp.hu

Doktor Mónika
irodavezető
+36 20/824-1860
doktor.monika@ergokomp.hu